Underholdning

Underholdning med komiker og tryllekunstner – Jylland, Sjælland og Fyn.

Jeg kan tilbyde underholdning til mange typer arrangementer og her under vil jeg beskrive hvad i kan forvente af et besøg af mit trylleshow på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Bryllupsunderholdning er en meget vigtig en af slagsen og det er derfor vigtigt at finde en type der er tilpas og som skaber glæde og begejstring på den store dag. Jeg har meget stor erfaring med at levere top underholdning til bryllupper som vil få alle til at undre sig og grine sammen.
Hvilken type underholdning er så god til bryllupper?

Underholdning for voksne til et bryllup.

Sjov underholdning med komiker og tryllekunstner.

Jeg er ikke bare tryllekunstner men også komiker derfor kan jeg gøre oplevelsen af jeres bryllups underholdning mere personlig end en typisk tryllekunstner ellers kunne.

Det vil i de fleste tilfælde være de voksne der skal underholdes til et bryllup og jeg kan få alle med på legen både bruden, brudgommen og gæsterne så de ikke er passive tilskuere under hele showet.

Underholdning for børn til brylluppet.

Jeg kan ud over at underholde til jeres bryllup for de voksne og ramme børnene enten under showet eller bag efter med lidt for de små enten med trylleri og spas eller med ballondyr og et tryllesæt.

Close up underholdning til brylluppet.

Mange vælger at hyre mig som underholder rundt ved bordene med en god blanding af komik og trylleri som vi skabe forundring og måbende ansigter som kan være med til at venner og familie kan have noget at tale om.

Den rigtige underholdning til brylluppet.

Jeg ved efter mange år på bagen at et trylleshow fyldt med komik er en rigtig god blanding som underholdning til et bryllup. Jeg kan både skrive noget om bruden og brudgommen og udvalgte gæster ind i showet med stikord fra den der hyre mig.

Underholdning til konfirmation.

Underholdning/tryllekunstner til konfirmationer kan enten være en meget magisk oplevelse eller meget komisk da jeg både er komiker og tryllekunstner og kan skrue op og ned for hvilken del i ønsker det. Jeg er meget ude til konfirmationer og underholde med mit komiske og meget imponerende trylleshow som har den målgruppe der hedder ALLE!

Underholdning til firmafest.

Underholdning til firmafester kræver at man har en godt show der kan ramme det meget sammensatte firmafest publikum. Underholdningen skal også kunne passe til de meget små firmaer og de helt store med flere hundrede mennesker. Jeg er stolt af at sige at mit show kan tilpasses alle typer firmaer og personer og at jeg kan få en hvilken som helst til at føle sig godt underholdt af mit trylleri og komik.
Så hvis jeres næste firmafest skal have en sjov og magisk omgang underholdning så vil mit show være et godt bud.

Underholdning til 40,50,60,70,80 års fødselsdag.

Mit trylleshow rammer meget bredt, både hvad angår humor og udvalget af tricks,
derfor er det stort set lige meget hvilken alder publikum har så kan jeg få dem
med på legen, få dem til at grine og blive imponeret. Så underholdningen til en
40, 50, 60, 70 eller 80  års fødselsdag kan sagtens være et morsomt og magisk indslag med  mig og mit underholdende trylleshow.

Forskellige typer underholdning til fødselsdagen.

  • Underholdning til 40, 50, 60, 70 80 års fødselsdag – Rundt blandt bordene (close up trylleri)
  • Underholdning til 40, 50, 60, 70 80  års fødselsdag – Fælles show (Scene show/stand up)
  • Underholdning til 40, 50, 60, 70 80 års fødselsdag – kombi show (Scene show og Close up trylleri)

 

Underholdning i hele Danmark – Jylland, Sjælland og Fyn.

Jeg tilbyder mit komikske trylleshow til hele Danmark. Jeg har optrådt i storset hele landet til Konfirmationer, bryllupper, firmafester, privatfester med underholdning for både børn og voksne.
Bynavne der fik underholdning af mit underholdende trylleshow i 2015: Kolding, Esbjerg, Vejle, Odense, Horsens, Århus, Allborg, København.Så hvis i kunne tænke jer et besøg til jeres arrangement at mit underholdende show kan i ringe eller skrive for nærmere info.