Tryllekunstner til fødselsdag

Tryllekunstner til fødselsdag

Adam tillbyder sjov børneunderholdning til dit barns fødselsdag.

Tryllekunstner til fødselsdag –

I og omkring alle større byer – Odense,Aarhus , aalborg og København.

Adam optræder i hele landet så det kommer ikke så meget an på hvor han kommer fra i landet men mere hvor i landet han er og optræde den dag i skal holde jeres barns fødselsdag. Du kan booke tryllekunstner Adam på 50 92 83 42 eller på mail:

Det er børneunderholdning med trylleri komik og ballondyr.

Under trylleshowet vil fødselsdags barnet være i centrum og inddrages også sammen med de andre gæster og der vil grines meget. Showet er også fuld af gags og andre sjove ting end trylleri for børn.

Ballondyr underholdning

Adam har mange års erfaring med at lave ballondyr og er meget dygtig til det der kan laves mere end 30-40 forskellige ballondyr og andre ballonfigurer ud af balloner til jeres barns fødselsdag.

Trylleshowet for børn og hele familien

Tryllekunstner til fødselsdagen er også egnet til at hele familien kan nyde showet og blive forbløffet sammen. De vil også være numre hvor mor og far og fødselsdags barnet kan indrages sammen.

Tryllekunstner til andre fester

Adam optræder også til mange andre fest typer for både børn og voksne sammen eller hver for sig: trylleri til konfirmation, bryllup,fastelavn,firmafester,familiefester , julefrokoster i hele landet hele året.