Lej en klovn, trylleklovn eller ballonklovn

Solo er en sjov og kreativ klovnefigur
Klovne optræden med magi

Lej en klovn til børn og barnlige sjæle der kan trylle,lave ballondyr og få store og små til at grine

Klovneshow til fødselsdag

At booke en klovn til en børnefødselsdag er et sjovt indslag og alle børn vil kunne komme derfra med et ballondyr. Trylleklovnen Solo kan også give et lille trylletrick til hver af børnene som en lille gave. Solos trylleklovne show til børnefødselsdage vare fra 20-40 min med mulighed for ballondyr bagefter. Prisen er fra 1800 kr og op til ca 4500 kr.

Lej en klovn til instituationen

Et klovneshow til børnehaver,SFO, skoler og andre institutioner er noget solo tit er ude at optræde for. Her vil det især kunne mærkes at Solo har taget klovne workshops og er uddannet pædagog og social træner. Solo kan trylle og klovne for op til ca 500 personer af gangen og lave et show på op til 45 min.

Klovneri til barnedåb

At leje en klovn til barnedåben er noget som flere og flere bruger da der ofte er en del børn som godt kunne trænge til et lille festligt indslag og lidt balloner at lege med. Solo bliver også hyret som ballonklovn til barnedåben hvor han kun laver ballondyr og giver et lille tryllenummer imens han går rundt blandt børnene. Klovnetrylleshowet til barnedåben koster fra 1800 kr og op til 4500 kr.

Ring på mobil: 50928342 eller kontakt mig her hvis du har en forespørgsel eller vil leje klovnen solo til jeres børneevent i 2017.