Konfirmation

Tryllekunstner til konfirmation

Book Tryllekunstner til konfirmationen 2018 sjov og magisk underholdning for hele familien

Trylleshowet til en konfirmation er en god blanding af komiske og magiske indslag.

Jeg er meget ude som tryllekunstner til konfirmationer og ved derfor hvad der passer til denne type arrangement både hvad angår trylleriet men lige så vigtigt tonen.

Jeg er en tryllekunstner der tryller med meget anderledes ting end man ellers ser f,x bowlingkugler, fodbolde, basketballs og de vildeste tankelæsnings numre, og det hele er serveret med en ordentlig omgang underholdende og sjove indfald.

Jeg tilbyder både trylleri rundt blandt bordene til konfirmationer, som er en sjov, magisk og underholdende oplevelse for både store og små gæster. Men laver også fælles trylleshows til konfirmationer som er meget morsomt og meget imponerende underholdning.

Trylleri for hele familien til konfirmation –

Trylleshow close up eller fælles trylleri

Forberedelse inden konfirmations underholdning.

En konfirmation er mange gange forberedt mange år frem og underholdningen skal være i orden til denne ”ones in a life time” oplevelse
Hvis du er interesseret i en tryllekunstner til jeres konfirmation så kontakt for pris og yderligere info.

Jeg optræder i hele landet som tryllekunstner til konfirmationer og Non – firmationer

Trylleworkshop til konfirmationer.

Hvis i er interesseret kan tryllekunstneren blive 15 min efter endt underholdning og lære konfirmanden nogle gode tricks som han kan øve videre på derhjemme. Men andre gange kan det også være tricks som han kan med det samme og måske give et ekstra nummer for alle gæsterne?

Venner til en konfirmation
Jævn aldrene gæster til en konfirmation skal også underholdes af trylleshowet derfor er det mange gange sjovt at tilrettelægge et tryllenummer eller andet hvor de alle kan være en del af underholdningen.

Familien til en konfirmation
Familiens gæster til en konfirmation kan der være meget spredt aldersmæssigt det sætter derfor store krav til underholdningen i dette tilfælde tryllekunstneren. Jeg mestre at kunne tilpasse mit konfirmations trylleshow til alle aldre og er meget god til at improvisere og at vælge her og nu om showet/ historien eller andet skal gå i en anden retning.

Konfirmanden under trylleshowet.
Konfirmanden vil altid, med mindre det ikke ønskes, inddraget i showet.
konfirmations tryllekunstneren modtager fx stikord og lidt historier om konfirmanden som de bruger under underholdningen
Det kunne være at konfirmanden har nogle ideer til showet med mindre at det skal være en hemmelighed/overraskelse at der kommer en tryllekunstner og underholder.

Close up trylleri video

Trylleri for børn video

Ring på mobil : 50928342 eller kontakt mig her hvis du har en forespørgsel eller vil booke mig som tryllekunstner til jeres event i 2018.