Kim Larsen kopi

Kim Larsen kopi til fester på Fyn i Jylland og på Sjælland –

En Kim larsen kopi er underholdning vil give jeres fest et musikalsk løft og næsten alle uanset alder kan synge med på Kim Larsens sange

Denne Kim Larsen imitator kan synge næsten lige som den rigtige vare og spiller på guitar til alle sangene. Og denne Kim Larsen kopi er fra Odense. Kim Larsens sangskat er stor og derfor er alle sange ikke med på set listerne. Men de mest populære kim larsen sange er. Et typisk Show vare fra 20-30 min og der kan ønskes sange der skal spilles og synges. Showet byder også på lidt underholdning med små anekdoter og sjove kommentarer.

Kim Larsen kopi på Fyn, Jylland og Sjælland

Der kan bookes en kim larsen imitator i hele landet, i og omkring alle større byer: Odense, Aalborg , Aarhus og København.  om det er en lille forsamling eller større så kan dette show passe ind. Der medbringes højtalere, lydanlæg mikrofon og guitar og en Kim Larsen stemme der lyder næsten helt som den ægte vare. Der kan ønskes sange af Kim Larsen og der kan også skrives lidt tale/tekst om dagens gratulant som flettes ind i showet.

Kim Larsen imitator til bryllup, Konfirmation, fødselsdag og andre events – læs mere om Kim Larsen kopi på: kim-larsen-kopi.dk

Det er meget populært at bestille en kim Larsen sanger der kan lyde som den rigtige til mange forskellige fester. Konfirmationer, bryllupper og fødselsdage er nok de festtyper der mest benytter sig af en Kim larsen kopi og det er også super sjovt og skaber en masse glæde blandt publikum. Og gratulanten er mange gange meget i fokus under showet.