/Bugtaler maske
Bugtaler maske2018-08-26T20:28:45+00:00

Bugtaler maske underholdning

Bugtaler maske eller masker til fester i hele landet

Bugtaler maske til fødselsdag

Et show med en bugtaler der laver show med en maske på gratulanten til en fødselsdag er super sjov og personlig underholdning hvor der skrives sjove ting udfra stikord om gratulanten, der kan også synges en sang eller ligende kun fantasien sætter grænser for hvad der kan skrives ind i talen/samtalen.

Bugtaler masker til brylluper

Et humoristisk indslag med bugtaler masker på bryllups parret er super sjovt for både parret og deres gæster også her laves indslaget ud fra stikord om parret.

Bugtaler maske indslag til firmafesten

Mange firmaer booker en bugtaler maske til deres firmafest simpelthen fordi det er underholdning der er svært at toppe. Da både ansatte eller Cheffen kan blive grillet på scenen.

Bugtaler maske og magisk indslag

Mange hyre en kombi – fx 20 min magisk underholdning som slutter af med at der kommer en eller to op på scenen og får bugtaler masker på og samlet vare det hele 35-45 min

Vi takker mange gange for både trylleshow og overraskelsen til sidst, hvor min mand og jeg fik masker på, det var meget morsomt for både gæster og os.

Grete og Jørgen Hansen

Bugtalermasker til forskellige lejligheder

Til vores firmafest havde vi hyret psykologisk underholdning med Adam og bugtalermasker på cheferne til sidst – det var helt kanon underholdning for os alle.

Ring på mobil : 50928342 eller kontakt mig her hvis du har en forespørgsel eller vil booke mig til jeres event med bugtalermasker og/eller som tryllekunstner